Дублирано индийско кино – на живо

Дублирано индийско кино - на живо

Дублирано индийско кино – на живо


HashtagStudio
Бургас

HaHaHa Impro Theatre отново в #Бургас.
Подготвили са ни индийско кино с лайв 3D дублаж, за по-близко седналите до сцената е възможно да прерастне в 4D

Разбира се ние сме подготвили филми, които дублиращите актьори не са гледали.
Дублирането ще се осъществи напълно импровизирано, като темата и заглавието се измисля от публиката.

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България, като от вече далечната 2009-та година има стотици представления, на всевъзможни локации в страната и чужбина, а за вас в #Бургас те намериха дом на сцената на HashtagSTUDIO!

Всяко Дублирано ИмПро Кино е уникално.

Представлението ще има билет за вход на стойност 8/10/11 лв, ако закупите своят билет предварително на място в #HashtagSTUDIO, и 9/12/13 лв. ако закупите билета си в деня на събитието.
Цените варират според видимостта към сцената. Карта на местата можете да видите в коментарите към събитието.
#SilverTicket – 8/9 лв
#GoldTicket – 10/12 лв
#PremiumTicket – 11/13 лв

*** Само 60 билета ще бъдат пуснати в предварителна продажба ***.
Всички други, желаещи да присъстват, ще могат да закупят само билет на място в деня на събитието на останалите седящи места (ако има такива или възможност за това) или като правостоящи в зависимост на това, дали ще намерят място на което да се настанят, без разбира се да пречат на останалите хора в заведението.

Резервация без предварително закупени билети се запазва до 20:30, или 30 минути преди официалният старт на събитието в 21:00.

Очакваме Ви! Каквито и въпроси да имате, можете да ни откриете тук, на фейсбук страницата ни HashtagSTUDIO, директно на лични съобщения тук: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas , или като се обадите на телефон 0883 376 370 – И. Желязков, или на телефон 0889 59 46 26 – Г.Илиев :)

Благодарим Ви, за вашето внимание, за това, че избирате HashtagSTUDIO! ♥
#ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

=========================================

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.

ИмПро: В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.

Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.

В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите. Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.) Импро театъра иска преди всичко кураж и въобръжение.

Всяко ИмПро е уникално.

=========================================

Loading Map....

Вашият коментар