Дублирано Кино

Дублирано Кино

Дублирано Кино


ИмПро Палас, Раковски 44
София

Късно Дублирано Кино!
Кога: 29.03. (петък)
Къде: ХаХаХа ИмПро Палас
От колко: 19:30 часа

Избран от публиката филм ще бъде прожектиран и актьорите ще го дублират симултантно за всички неразбиращи оригиналния език.
Можете да ни пращате линкове от youtube на филми, които искате да гледате дублирани от ХаХаХа. Единственото условие е филма да е индийски.
Разбира се ние сме подготвили филми, които дублиращите актьори не са гледали.
Дублирането ще се осъществи напълно импровизирано, като темата и заглавието се измисля от публиката.

Местата са ограничени 

=========================================

За формата „Дублирано кино“:
Формат, в който публиката избира на случаен принцип реален филм и задава проблем или ситуация, от която да започне действието. Водещият има свободата да взема всякакви касаещи действието елементи от зрителите. След това актьорите “преозвучават” филма, опитвайки да създадат нова фабула според зададените от публиката елементи.Във формата най често се ползват индийски филми от 50-те и 60-те години. Заради многообразието. И високата художествена стойност. Само водещият е гледал 10-те филма, от които зрителите избират. И то евентуално. Двама, трима или четирима актьори озвучават всички роли във филма. И да – прескачат се определени моменти, за да не се удължи времетраенето до истинските стандарти на индийското кино. Дублираното кино позволява и ползването на китайски, филипински, индонезийски, японски и много други екзотични представителни извадки на традиционна местна кино индустрия.

=========================================

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.

ИмПро: В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.

Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.

В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите. Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.) Импро театъра иска преди всичко кураж и въобръжение.

Всяко ИмПро е уникално.

=========================================

Loading Map....