Дублирано кино – Спагети уестърн vs Религиозни филми

Дублирано кино - Спагети уестърн vs Религиозни филми

Дублирано кино – Спагети уестърн vs Религиозни филми


Кино Влайкова
София

Избран от публиката Спагети Уестърн или Религиозен Филм ще бъде прожектиран на място и актьорите ще го дублират за всички неразбиращи езика (филмите ще бъдат на езици различни от английски и български).
Освен филма публиката ще определи темата и заглавието.
Дублирането ще се осъществи напълно импровизирано.

Можете да предлагате предложения за филми, като ни изпращате линкове или ни ги препратите по сайтове за транфер. Филмите не трябва да бъдат на английски език.

Билети (в мрежата на ticketlogic.bg)
Онлайн: hahahaimpro.ticketlogic.bg (ePay, Visa & Mastercard)
на тел. 0887 333 112 (куриер и наложен платеж)
Каса: https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi

Предварителна продажба: 10 лв
В деня: 15 лв / 10 лв за учащи

=========================================

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации. ИмПро: В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.

Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.

В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите. Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.) Импро театъра иска преди всичко кураж и въобръжение.

Всяко ИмПро е уникално.

=========================================

Loading Map....

Вашият коментар