Един ден на…

Един ден на...

Един ден на…


РЦСИ „Топлоцентрала“
Sofia

ХаХаХа ИмПро представя : „Един ден на…“

Един от дългите варианти на ХаХаХа ИмПро Театър. Импровизирано шоу, в което двойка доброволци от публиката, споделят с актьорите и останалата част от аудиторията как протича един техен ден. Актьорите майсторски се превъплащават в образите на двойката и хората от техния живот – семейство, приятели, колеги и т.н., разигравайки сцени вдъхновени от тяхната лична история. Заедно с публиката, двойката става свидетел на „техния ден“ на сцената!

Един импровизиран спектакъл, включващ документален театър, невероятни актьорски изпълнения, пластика, магия, огнено шоу, няколко стола, мъж и жена, светлинни ефекти и малко музика.

23 април
вторник
РЦСИ „Топлоцентрала“, зала 2 /Черен куб/
19:00 часа

Билети: скоро

визия: Аделина Бонева
www.hahahaimpro.com
====================
Дългият формат представя на сцената една история по време на цялото шоу. Персонажите, мястото, целта на героите и всички детайли се взимат от публиката. Предизвикателството пред актьорите в дългата е форма е именно развитието на персонажа, неговата история и градация/деградация. От друга страна форматът предоставя възможност на актьорите да дълбаят в човешките взаимоотношения, стремежи и характерности с помощта на зрителите.
====================
ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.
ИмПро:
В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли.
Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.
Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо.
Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.
В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите.
Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.)
Импро театъра иска преди всичко кураж и въображение.
Всяко ИмПро е уникално.

Loading Map....