Гласове от Отвъдното

Гласове от Отвъдното

Гласове от Отвъдното


ИмПро Палас, Раковски 44
София

Най-старото реалити шоу в света, в сценичен вариант. С водещ самият Свети Петър. Три души се намират пред вратите на Рая, след като са приключили земния си път на едно и също място. Всяка от тях се бори да заслужи място зад портите като разказва последния си земен ден. Неусетно историите се заплитат, докато трите души се озоват на мястото, където са срещнали смъртта си. Един ще отиде в Рая. Един ще се потопи в Ада. А някой може би ще получи шанс да изживее отново живота си.
В този мистичен формат публиката решава какви да бъдат персонажите, къде ги застига съдбата им и отрежда мястото на всеки след края на историите им. Ролята на Свети Петър като водещ е да прекъсва монолозите и да определя реда на споделяне на историите. Въпреки монологичната форма, Гласове от отвъдното е динамично представление и често се създава мистична и дори сантиментална атмосфера. В импро стил…Местата са ограничени!

=========================================
ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.
ИмПро:
В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли.
Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.
Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо.
Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.
В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите.
Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.)
Импро театъра иска преди всичко кураж и въображение.
Всяко ИмПро е уникално.
=========================================

Loading Map....