ХаХаХа 10 години стигат

ХаХаХа 10 години стигат

ХаХаХа 10 години стигат


Театър Азарян
Sofia

Краят на една ера…
Последно представление…
Последният шанс да ги видите заедно на една сцена!

ХаХаХа ИмПро Театър е първата трупа за импровизационен театър и през ноември празнуваме 10 години на сцена. Ще празнуваме и друго… Последното шоу на сцена! Последното шоу в този състав…

След 10 години на активни дейности, иновации, щуротии, мечти, забавления, промени, заминаване, оставане и какво ли още не слагаме ФИНАЛ на всичко до сега! Край. И многоточие… Предстои ни ново начало.
Затова правим голямоТо Шоу, най-голямото ни представление от участници-импровизатори до сега, на сцената на Театър Азарян. Или поне последното. Или поне… единственото, което може да е.
Ако си следил преживелиците ни за тези 10 години, ще разбереш, че това Шоу евентуално ще бъде най-неповторимото и уникално до сега. Ако не си, то евентуално ще е най-якото шоу, което си гледал, ще гледаш или ще мечтаеш да гледаш. Ще можеш да ни видиш в най-добрите/лошите ни моменти, отново ще създадем най-(не)запомнящите се ситуации! Ще се играе като за последно, защото Е ПОСЛЕДНО! За това Шоу събираме най-доброто от всичките 10 години, трибют към ХаХаХа, а именно Леонид Йовчев, Петър Мелтев, Владислав Виолинов, както и приятели с които се забавлявахме през годините (очаквайте имена скоро)

Какво точно ще видиш, не можем да споделим. Обаче, билетите вече са в продажба на касата на билетния център на НДК, както и онлайн.

Билети:
стандартен билет – 20 лева
нетолкова стандартен билет – 30 лева (за нестадартни и искащи да помогнат финансово)
ВИП билет – 50 лева (включва консумация плюс други изненади)

С участието на:

Петър Мелтев
Леонид Йовчев
Владислав Виолинов
Ивайло Рогозинов
Тони Карабашев
Живко Джуранов
Васил Бовянски
Константин Лунгов
Александър Митрев
и

Loading Map....