ХаХаХа ИмПро #151 (Кратки Форми)

ХаХаХа ИмПро #151 (Кратки Форми)

ХаХаХа ИмПро #151 (Кратки Форми)


Кино Влайкова
София

Най-игранотo* (според Google Calendar) българско импровизационно шоу се завръща на софийска сцена на първи февруари.
Най-добрите импро актьори* (според В.Бовянски) ще импровизират в кратки форми за вас, в най-доброто комедийно шоу* (според в-к „Марица“) на балканския полуостров* (според География за 3-ти клас).
Елате и се на сладете на талантливата* (според затворници от II крило на Софийски Затвор) игра на доказаните асове* (според Софийска Вода) в областта на импровизацията.

Билети (в мрежата на ticketlogic.bg)
Онлайн: hahahaimpro.ticketlogic.bg (ePay, Visa & Mastercard)
на тел. 0887 333 112 (куриер и наложен платеж)
Каса: https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi

Предварителна продажба: 10 лв
В деня: 15 лв / 10 лв за учащи

=========================================

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации. ИмПро: В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.

Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.

В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите. Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.) Импро театъра иска преди всичко кураж и въобръжение.

Всяко ИмПро е уникално.

=========================================

Loading Map....

Вашият коментар