ХаХаХа ИмПро НЛП

ХаХаХа ИмПро НЛП

ХаХаХа ИмПро НЛП


ИмПро Палас, Раковски 44
София

ХаХаХа ИмПро Театър
Какво е Импро?
Импро (от импровизация) е театрална форма, при която сюжетът, персонажите и диалогът се измислят на момента, като за това актьорите използват предложения, взети от публиката.
Импро е като традиционния театър, но без предварително написан текст, с играещи помежду си актьори, режисиращи се сами, и едновременно с това измислящи сюжета, без предварително наговаряне.

Какво е НЛП?
НЛП (Невро – лингвистично програмиране) е набор от техники за осъзната работа със себе си. Да речем, че искаш да се мотивираш да възприемеш нов начин на хранене. Много хора се демотивират като водят отрицателен вътрешен диалог. Казват си „много си дебел, ти няма да се справиш“ или „колко дълго трябва да следвам диета, или пък отлагат: „е ще започнеш от утре“, или „ хапни само сега и утре пак продължаваш“, или се потискат: „Ти няма да се справиш“. Искат да отслабнат, поглеждат се в огледалото и вместо да видят свое изображение от 11 и да си кажат: „ето така искам да изглеждам“, усещат, че не могат и си казват: „ето, виждаш ли, никога няма да изглеждаш така“.

НЛП и ИмПро театър се срещат, за да ви помогнат да трансформирате себе си.
Докато Лора моделира участниците да изберат по-добра своя версия, Ивайло изразява трансформацията. В игри и закачки ще получат нов модел на света. Ще бъдат по-уверени, по-щастливи, по-удовлетворени от новите възможности.
НЛП и ХаХаХа ИмПро Театър Ви канят да предизвикате себе си.

Кога: 28.09.2018; 19:30-21:00
Къде: ХаХаХа ИмПро Палас, Раковски 44
Водещи: Лора Арнаудова и Ивайло Рогозинов
Вход свободен

 

Loading Map....

Вашият коментар