ХаХаХа ИмПро със специален гост Рафи

ХаХаХа ИмПро със специален гост Рафи

ХаХаХа ИмПро със специален гост Рафи


Рубаят, НДК
София

ХаХаХа представя ИмПро със специален гост Рафи!

Рафи прие предизвикателството на ХаХаХа и ще се включи в кратки импро форми заедно с тях. ХаХаХа не приеха предизвикателството на Рафи за кратки музикални импро форми, но ще се наложи да се включат в тях. Очаквайте много изненади, балет, дресирани животни, циркови номера, музика, напитки и музика на запис.

Билети онлайн (в ticketplus.bg): 10лв.

www.hahahaimpro.com
=========================================

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.

ИмПро:
В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли.
Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.

Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли. Не се използват реквизит и костюми. В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите.

Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.) Импро театъра иска преди всичко кураж и въобръжение.

Всяко ИмПро е уникално.
=========================================

Loading Map....

Вашият коментар