ХаХаХа ИмПро Ужасен филм

ХаХаХа ИмПро Ужасен филм

ХаХаХа ИмПро Ужасен филм


УДТ на НАТФИЗ
София

На 03 юни 2013 г. от 20.00 часа на сцената на Учебния драматичен театър на НАТФИЗ  ХаХаХа ИмПро театър ще закрие сезона на закрито с първата и единствена премиера на най-новия си филм “УЖАС”. За реализацията на формата продуцентът Джери Брукхаймер лично избра за режисьор Живко Джуранов. Във филма участват актьорите от ХаХаХа ИмПро театър – Ивайло Рогозинов, Тони Карабашев, Петър Мелтев, Васил Бовянски, Владислав Виолинов, Александър Митрев и Константин Лунгов.

Филмът си е поставил за цел да се превърне в истинско бедствие. В този ужасно уникален сценично-филмов формат публиката ще има възможността не само да създаде персонажите и обстоятелствата, но и да контролира сюжета. Ще може да изпробва предела на въображението и куража на актьорите. Те вероятно ще се съпротивляват, но при всички случаи публиката ще се окаже по-силна! Или поне ще е повече…

А ако даден персонаж не се хареса на публиката, тя може… просто да го “убие”. Ще има тази възможност. Гарантирано е, че всяка смърт ще бъде уникална и неповторима. Сигурно е, че всички ще се опитват да се спасят. Ще оцелеят само трима… 

Форматът e един от многото в импровизационния театър. Всичко се измисля на момента с активното участие на публиката. Няма предварителен сценарий и реквизит. Същевременно това не означава, че няма правила. Изпълнителите следват строги правила, но импровизират в рамките на зададените от публиката теми. Така, каквото и да се случи, то се случва само веднъж, само за публиката в този момент и само заради нея. Буквално.

Актьорите изпълняват много и различни роли. Oпитват се да разказват истории, а не да правят смешки. В импро театъра няма „аз“. Има „ние“. Целта не е да блесне изпълняващият главната роля, защото има само поддържащи. Истинското предизвикателство е всички на сцената да успеят да създадат история. Така всеки играе за другите. Най-важният принцип е „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. Трябва да подкрепиш историята, а не да я отречеш. И съвсем не звучи Ужасно, дори напротив.

Режисьорът Живко Джуранов е ужасна част от ХаХаХа ИмПро театър. Играе в Държавния куклен театър в Пловдив. Водещ е на предаването на БНТ – “Бърколино”.

“УЖАС” е един ужасен филм, на един ужасен режисьор, с участието на много ужасни артисти и с продкрепата на един ужасЕн продуцент. Първата и единствена негова премиера се очаква да ужаси зрителите.

Вижте единствено и само на
3.06.2013
понеделник
20:00
Голяма Сцена, УДТ при НАТФИЗ

Билети:
На касата на НАТФИЗ
и
мрежата на www.ticketplus.bg
15/12/10/8/6 лв

Loading Map....

Вашият коментар