ХаХаХа ИмПро в Бургас

ХаХаХа ИмПро в Бургас

ХаХаХа ИмПро в Бургас


HashtagStudio
Бургас

Заедно с нашите приятели, пристигащи директно от София, ще споделим още една алтернативна вечер на театър, дето не е точно театър. Защото няма точно да кажеш сценарии. Всъщност, няма никакви задължителни релси и характер. Това е театър, в който вие, публиката, ще имате възможността да участвате в събитието, като давате тон на това, което искате да видите и преживеете.
––––––––––––––––––

🗓 24 Октомври, 21:00ч., HashtagSTUDIO
🎟 ЦЕНА НА БИЛЕТА: 12лв.
🛋 РЕЗЕРВИРАЙ МЕСТА: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799
––––––––––––––––––
ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България, като от вече далечната 2009-та година има стотици представления на всевъзможни локации в страната и чужбина.

Всяко ИмПро има една характеристика, която винаги е налична: то е застрашено от провал във всяка секунда. Затова и всяко ИмПро е уникално, като изисква много кураж и още повече въображение.

ℹ️ ВАЖНО: Резервациите без предварително заплатени билети се пазят до 20:00 часа, а тези, които са заплатили своите билети авансово – до 20:30. За повече информация можете да се свържете с нас на горния линк.

Очакваме Ви! Можете да ни пишете тук http://m.me/HashtagPAVILION за всички въпроси, които Ви вълнуват.

Благодарим Ви за Вашето внимание! За това, че избирате HashtagPAVILION! ♥ ВИЕ сте тези, които правите това място тъй истински специално!

Loading Map....