ХаХаХа ИмПро в Бургас

ХаХаХа ИмПро в Бургас

ХаХаХа ИмПро в Бургас


HashtagStudio
Бургас

Това Не е Театър.
Това е ИмПро.

Starring:
ХаХаХа ИмПро

Ние от HashtagSTUDIO, заедно с нашите добри приятели от HaHaHa Impro Theatre, сме повече от щастливи да ви поканим за още една огромна доза разплакващ смях, специално за Вас, хората без които ние нямаше да сме това, което сме!

Заедно с нашите приятели, пристигащи при нас директно от София, ще споделим още една алтернативна вечер на театър, дето не е точно театър. Защото няма точно, да кажеш, сценарии. Всъщност, няма никакви задължителни релси и характер. Това е театър, в който вие, публиката, ще имате възможността да участвате в събитието, като давате тон на това което искате да видите, ще променяте хода на събитията и ще видите това, което самите вие искате да преживеете. Каквото и да се случи, ще се случи само веднъж, само за вас, и то заради вас :) Буквално.

=========================================

HashtagStudio има огромното удоволствие да ви запознае с ХаХаХа ИмПро, пристигащи при нас директно от София. Ще споделим една алтернативна вечер на театър, дето не е точно театър. Защото няма точно, да кажеш, сценарии. Всъщност, няма никакви задължителни релси и характер. Това е театър, в който вие, публиката, ще имате възможността да участвате в събитието, като давате тон на това което искате да видите, ще променяте хода на събитията и ще видите това, което самите вие искате да преживеете. Каквото и да се случи, ще се случи само веднъж, само за вас, и то заради вас :) Буквално.

=========================================

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации. ИмПро: В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.

Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.

В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите. Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.) Импро театъра иска преди всичко кураж и въобръжение.

Всяко ИмПро е уникално.

=========================================

Представлението ще има билет за вход на стойност 10 лв, ако закупите своят билет предварително на място в #HashtagSTUDIO, и 12 лв. ако закупите билета си в деня на събитието.

*** Само 60 билета ще бъдат пуснати в предварителна продажба за всеки от дните ***. Всички други, желаещи да присъстват, ще могат да закупят само билет на място в деня на събитието на останалите седящи места (ако има такива или възможност за това) или като правостоящи в зависимост на това, дали ще намерят място на което да се настанят, без разбира се да пречат на останалите хора в заведението.

Резервациите на конкретни места ще бъдат възможни само срещу предварително закупени билети, като билетите не могат да бъдат резервирани, а се придобиват на принципа на първият дошъл до заведението.

В случай, че резервацията не е дошла до 20:45, или 15 минути преди официалният старт на събитието в 21:00, то тя се освобождава за повторна продажба на местата за хора, които изчакват в заведението но нямат предварително закупени билети.

Очакваме Ви! Каквито и въпроси да имате, можете да ни откриете тук, на фейсбук страницата ни HashtagSTUDIO, директно на лични съобщения тук: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas , или като се обадите на телефон 0889 59 46 26 – Г.Илиев, или на телефон 0883 376 370 – И. Желязков :)

Loading Map....

Вашият коментар