ХаХаХа ИмПро в Бургас

ХаХаХа ИмПро в Бургас

ХаХаХа ИмПро в Бургас


HashtagStudio
Бургас

Това Не е Театър.
Това е ИмПро.

Starring:
ХаХаХа ИмПро

Вход няма, ще има резервации, и капаро за минимална консумация от 10 лв на човек :). Т.е. каквото платите, ще имате възможността да си изконсумирате. Ако консумацията ви е под предплатеното капаро от 10 лв, разликата ще остане в заведението.

Очакваме Ви! Резервации можете да правите като пишете на страницата ни HashtagStudio, обадите се на телефон 0889 59 46 26 – Г.Илиев, или на телефон 0883 376 370 – И. Желязков :)

=========================================

HashtagStudio има огромното удоволствие да ви запознае с ХаХаХа ИмПро, пристигащи при нас директно от София. Ще споделим една алтернативна вечер на театър, дето не е точно театър. Защото няма точно, да кажеш, сценарии. Всъщност, няма никакви задължителни релси и характер. Това е театър, в който вие, публиката, ще имате възможността да участвате в събитието, като давате тон на това което искате да видите, ще променяте хода на събитията и ще видите това, което самите вие искате да преживеете. Каквото и да се случи, ще се случи само веднъж, само за вас, и то заради вас :) Буквално.

=========================================

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации. ИмПро: В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.

Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.

В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите. Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.) Импро театъра иска преди всичко кураж и въобръжение.

Всяко ИмПро е уникално.

=========================================

Loading Map....

Вашият коментар