ХаХаХа ИмПро във Варна

ХаХаХа ИмПро във Варна

ХаХаХа ИмПро във Варна


Club Dolby Theatre
Варна

В последния четвъртък на януари, ХаХаХа Импро театър ще се качат на сцената на Dolby Theatre и каквото и да се случи в представлението, ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас.

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България, а Импро е театрална форма, при която сюжетът, персонажите и диалогът се измислят на момента, като за това актьорите използват предложения, взети от публиката.

Можете да бъдете сигурни, че никога няма да видите второ такова шоу, изиграно по същия начин. Импро е различно всеки път. Импро е спонтанно, енергийно и забавно. Убедете се в това от първа ръка!

Билети ще се продават на място – в Dolby Theatre, един час преди представлението. Цена: 10 лева.
Можете да резервирате своя билет по-рано на телефон на тел. 0877 600 908.

=========================================

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации. ИмПро: В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.

Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.

В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите. Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.) Импро театъра иска преди всичко кураж и въобръжение.

Всяко ИмПро е уникално.

=========================================

Loading Map....

Вашият коментар