ХаХаХа на Пейка 2

ХаХаХа на Пейка 2

ХаХаХа на Пейка 2


София
Sofia

23.09. Изненадващо ИмПро: езерото Панчарево. 17:00 часа

30.08. Изненадващо ИмПро: Парк Света Троица

11.08. Изненадващо ИмПро: Парк Студентски

31.07. Изненадващо ИмПро: парк Възраждане

20.07. Изненадващо ИмПро: Западен парк

Петото представление от инициативата „ХаХаХа на Пейка 2“ – езерото Панчарево,  17:00 часа. Следете публикациите ни в социалните мрежи, за да намерите конкретната локация!

Последната част от проекта ни е Уъркшоп за начинаещи, все още не е късно да се запишете!

ХаХаХа ИмПро театър се завръща за втора поредна година с представления на открито в „ХаХаХа на Пейка 2“.  Предстоят пет импровизационни спектакъла със свободен достъп и на открито, на нестандартни локации в топлите месеци на лято`23. Естеството на импровизационния театър и създаването на истории на момента, позволява на трупата да представи пет различни спектакъла, които няма да бъдат повторени никога повече. Всеки спектакъл ще бъде обявяван в деня на представянето му, а конкретната локацията ще бъде изяснявана непосредствено преди започването, на принципа на флашмоб. Подробна информация за всяко представление ще може да бъде намерена в социалните мрежи и информационния ни сайт в деня на събитието. Очаквайте тук актуална информация за всяка представление, както и на:

⭐️ Facebook страницата ни.

⭐️ Instagram.

В представленията на открито ще вземат участие актьорите от ХаХаХа ИмПро театър, а именно: Ивайло Рогозинов, Тони Карабашев, Васил Бовянски, Живко Джуранов, Константин Лунгов.

ХаХаХа на Пейка 2 се реализира с подкрепата на Столична Община.

Loading Map....