ХаХаХа на Пейка… в Пловдив

ХаХаХа на Пейка... в Пловдив

ХаХаХа на Пейка… в Пловдив


Пловдив
Пловдив

20 юли 2024 (събота)
⏰ 11:00 – 11:40 ч.
Цар Симеонова градина, Виенски павилион

„ХаХаХа ИмПро театър“ (София)
Импровизационно представление „ХаХаХа на Пейка“

„ХаХаХа на Пейка“ е импровизационно представление на открито. Представлението се състои от 5-6 кратки скеча, в които взима участие и публиката. Всеки скеч има определени правила, които актьорите трябва да спазват, а основните сюжети са взети от идеите на публиката. Често представленията са с комедиен характер, но са възможни и други жанрови вариации.

Актьорите в спектакъла са част от. ХаХаХа ИмПро театър – първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.
ИмПро :
В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.
Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.
В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите.
Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.)
Импро театъра иска преди всичко кураж и въображение.
Всяко ИмПро е уникално.

Loading Map....