ХаХаХа Разкази от Криптата

ХаХаХа Разкази от Криптата

ХаХаХа Разкази от Криптата


Кино Влайкова
София

Този Хелоуийн ХаХаХа ИмПро театър представя най-новото си представление – „Разкази от криптата“. В духа на импровизационния театър, актьорите от групата ще създадат на сцената три плашещи истории по идеи, взети от публиката. Ще бъде страшно, но и забавно! Ще бъде, забавно – страшно! Ще бъде шоу, което ще сънувате всяка вечер. Най-страшните ви кошмари ще бъдат като детска приказка за 3 годишни!

Подгответе се за истории с духове, таласъми, вещици, вампири, всякакви същества, които само нощта познава (може и да си измислим). Извадете от мрачните кътчета на съзнанието си страховете от детството и днес и заповядайте вдъхновени с идеи на 31-ви октомври от 18:00 часа в салона на кино Влайкова.

Не се препоръчва за хора със слаби сърца, бременни и без чувство за хумор! Не поемаме отговорност за вашето психическо или физическо здраве, освен епидемиологичните мерки за сигурност! За вашия по-голям страх и кошмар, ще бъдете разположени самостоятелно и до вас няма да има друга човешка ръка, за която да се хванете! Дори вирусът, който върлува, ще ви се стори като коледна песничка! Ела и сбъдни своя най-голям кошмар!

Кога? – 31.10.2020 г., събота

В колко часа? – в 18:00 часа започваме

Къде? – салонът на кино Влайкова

Билети: предварителни билети – 12 лева

на място – 15 лева

!!! Хора в страшни костюми влизат за 10 лева. !!!

Капацитетът на салона е ограничен, спрямо изискванията от Министерство на здравеопазването.

Loading Map....