ИмПро Шоу

ИмПро Шоу

ИмПро Шоу


РЦСИ „Топлоцентрала“
Sofia

Кога: 24.07.2024 г.; 19:30 часа
Къде: Топлоцентрала /Бар-тераса/
Продължаваме с летните представления на терасата на Топлоцентрала.

=========================================
Кратки форми е най-дълго играният формат от актьорите на ХаХаХа ИмПро театър. В този формат публиката се потапя за изключително кратко време в различни забавни ситуации. В него участието на публиката е нещо което можете да очаквате. Едно представление се състои от няколко игри. Така наречените игри са мини сцени, като всяка има различни правила. Всеки път шоуто е напълно различно и никога не може да бъде повторено.
=========================================
Актьорите в спектакъла са част от. ХаХаХа ИмПро театър – първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.
ИмПро :
В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.
Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.
В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите.
Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.)
Импро театъра иска преди всичко кураж и въображение.
Всяко ИмПро е уникално.
=========================================

Loading Map....