ИмПро шоуто на Косьо

ИмПро шоуто на Косьо

ИмПро шоуто на Косьо


Кино Влайкова
София

На 29-ти май (неделя) заповядайте на единственото и първо по рода си ИмПро шоу на Константин Лунгов.

Ще се пренесем в телевизионното студио на неосъщественото вечерно ток-шоу „Шоуто на Косьо“. Е, нито ще е по телевизията, нито ще е истинско студио, но се надяваме поне да е шоу.
Водещ, сценарист, програмен директор, мениджър е единственият и неповторим – Константин Лунгов. Специални гости в пилотното и последно издание ще бъдат Милица Гладнишка, Ясен Зердев и който още дойде от ХаХаХа ИмПро Театър. Бендът ще бъде в лицето и ръцете на Димитър Горчаков и Андрей Велков. Те ще подсигурят и неописуемия порив на водещия и гостите да пеят неща, които никой не е чувал и никой повече няма да чуе.

Предаването ще е уникално с това, че публиката няма да бъде платена, а ще си плаща.

Заповядайте! Защото в духа на импровизационния театър това шоу повече никога няма да бъде повторено.

Кога: 29.05. (неделя)
От колко: 19:00 часа
Къде: Кино Влайкова, ул. Цар Иван Асен II N11
Билети: 20 лева

„ИмПро Шоуто на Косьо“ се реализира с финансовата подкрепа на НФ „Култура“ /програма „Творчески инициативи“/

=========================================

Константин Лунгов е част от ХаХаХа ИмПро Театър – първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.
ИмПро :
В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.
Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.
В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите.
Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.)
Импро театъра иска преди всичко кураж и въображение.
Всяко ИмПро е уникално.

Loading Map....