Импро Театър в бар Синтезис

Импро Театър в бар Синтезис

Импро Театър в бар Синтезис


Бар Синтезис
София

За кой ли път ще се видим? Вече спряхме да броим, но не сме се уморили да Ви чакаме всеки последен петък на месеца в бар Синтезис.

Напитките отново ще бъдат умело приготвени от най-приветливия бар-екип в София, а настроението както винаги ще е на най-високия си градус!

Импровизираният театър се доближава максимално до живота, главно заради факта, че всеки от участниците в него е длъжен да даде най-доброто от себе си в среда, в която външен фактор определя основните му действия. Публиката задава време, място на действието и персонажи, като актьорите трябва да останат последователни и логични, въпреки всичко. Дали това, което се случва на сцената ще се хареса на зрителите? Всяка импровизация е застрашена от провал във всеки един момент от реализирането й. Точно това е най-увлекателното в тези спектакли.

“Както Ви Харесва” е група за импровизационен театър, създадена през 2018 година, благодарение на амбицията както на Васил Бовянски, Живко Джуранов, Тони Карабашев и Ивайло Рогозинов от HaHaHa Impro Theatre, така и на професионалните актьори, които за първи път се сблъскват с тази тъмна материя.

Тъмната материя и видимата такава се сблъскват и имплодират, създавайки един от най-вълнуващите творчески колективи за 2018 година. Днес “Както Ви Харесва” продължава да се развива и да завладява сърцата на зрители от цялата страна.

Часът и мястото на срещата са известни!

Входът е СВОБОДЕН 🆓🆓🆓

Map Unavailable