Индийско Дублирано Кино от ХаХаХа ИмПро

Индийско Дублирано Кино от ХаХаХа ИмПро

Индийско Дублирано Кино от ХаХаХа ИмПро


Кино Влайкова
София

Официална премиера на най-новия импро формат на ХаХаХа ИмПро.
Избран от публиката индийски филм ще бъде прожектиран от определено място и актьорите ще го дублират за всички неразбиращи хинди.
Освен филма публиката ще определи темата и заглавието.
Дублирането ще се осъществи напълно импровизирано.

За целта ХаХаХа има нужда от черно-бели, индийски-хинди филми, произведени преди 1964 година. Ако разполагате с такива, можете да ги донесете на устройство, позволяващо прехвърлянето им на лаптоп.

Избраният филм ще донесе на приносителят си две двойни покани + снимка с дублажния екип. ХаХаХа ще се подсигури с няколко филма избрани предварително, като актьорите гарантирано няма да са ги гледали. За да сте сигурни, че всичко ще е напълно импровизирано е добре да донесете и филми избрани предварително от Вас. Името Ви ще бъде включено в надписите.

Първите пет донесли филм преди 19:45 на 19.10, получават торбички и значки „Всичко си е супер“.

Билети (в мрежата на www.ticketplus.bg):
Предварителна продажба: 10 лв
Билети на място: 15 лв (10 за учащи и пенсионери)
Кино Влайкова от 19:00 ч. в деня на представлението 19.10.15

При група от 5 (пет) човека, (6) шестият влиза безплатно.

www.hahahaimpro.com

=========================================

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации. ИмПро: В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.

Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.

В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите. Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.) Импро театъра иска преди всичко кураж и въобръжение.

Всяко ИмПро е уникално.

=========================================

Loading Map....

Вашият коментар