Както Ви Харесва

Както Ви Харесва

Както Ви Харесва


Бар Абордаж
Sofia

Никулден чука на вратата. На около 200 километра от най-близкия голям воден басейн сме, така че решихме да го отпразнуваме в пиратската атмосфера на бар “Абордаж”! Шараните са от Вас, смехът – от нас!

Всеки именик ще получи безплатен шот от нашите домакини! Носете си лична карта!

Всеки, решил да се облече пиратски – също! Пиратите нямат лични карти, но полицаите това не ги засяга, така че молим ви – носете си документите!

Импровизираният театър се доближава максимално до живота, главно заради факта, че всеки от участниците в него е длъжен да даде най-доброто от себе си в среда, в която външен фактор определя основните му действия. Публиката задава време, място на действието и персонажи, като актьорите трябва да останат последователни и логични, въпреки всичко. Дали това, което се случва на сцената ще се хареса на зрителите? Всяка импровизация е застрашена от провал във всеки един момент от реализирането й. Точно това е най-увлекателното в тези спектакли.

“Както Ви Харесва” е група за импровизационен театър, създадена през 2018 година, благодарение на амбицията както на Васил Бовянски, Живко Джуранов, Тони Карабашев и Ивайло Рогозинов от ХаХаХа Импро Театър, така и на професионалните актьори, които за първи път се сблъскват с тази тъмна материя.

Тъмната материя и видимата такава се сблъскват и имплодират, създавайки един от най-вълнуващите творчески колективи за 2018 година. Днес “Както Ви Харесва” продължава да се развива и да завладява сърцата на зрители от цялата страна.

За цялостната визия на Както Ви Хресва са отговрни само и единствено вълшебниците от Letter Collective!

Вход няма, но има ИЗХОД – Колкото Ви Хареса (ама и на нас да се хареса) в най-близката пиратска шапка.

Врати – 19 часа
Начало – 20 часа

Loading Map....