Комедийно импро шоу за Никулден

Комедийно импро шоу за Никулден

Комедийно импро шоу за Никулден


Atlantis Resort & Spa
Бургас

ХаХаХа ИмПро в Бургас!!!

Станете част от най-смешния Никулден с комедийно импро шоу!

Отбележете празника на Бургас с ХаХаХа – първата професионална трупа за импровизационен театър в България.

Сега ще попитате „Какво е импровизационен театър?“ Накратко – няма нищо общо със стандартния.

В стандартия театър е прието да ходите официално облечени, трябва да изключите мобилния си телефон и има предварително написан сценарий.

В „ХаХаХа ИмПро“ може да сте с най-хубавите си скъсани дънки, да пиете от любимото си уиски или бира и дори да похапвате. Тук няма сценарий, а списък от игри, по които публиката измисля сценарий. А относно телефоните – може да го оставите включен, стига да нямате нищо против актьорите да отговорят на обаждането вместо Вас!

Билети на входа: 10 лв
За резервации: +359 884 241 444

=========================================

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации. ИмПро: В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.

Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.

В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите. Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.) Импро театъра иска преди всичко кураж и въобръжение.

Всяко ИмПро е уникално.

=========================================

Loading Map....

Вашият коментар