Лятно ИмПро в София

Лятно ИмПро в София

Лятно ИмПро в София


Национален Студентски Дом
Sofia

Лятно ИмПро… на покрив!
В центъра на София!

Очаквайте грандиозно ИмПро-избухване на терасата на Национален Студентски дом. Ще имате възможността да присъствате на уникално представление, в което няма предварителен сценарий, а публиката е активен участник и съ-участник!

Заредете се със свежи идеи и добро настроение, защото ние нямаме търпение! Очакваме ви!

Кога: 02.07.2021 г.; 19:30 часа
Къде: Национален Студентски дом

Билети на място: 15 лева

Представлението ще се състои според препоръчителните мерки на Министерство на Здравеопазването.
Местата са ограничени!

В случай на неподходящи метеорологични условия представлението ще бъде отменено за друга подходяща дата.

=========================================

Кратки форми е най-дълго играният формат от актьорите на ХаХаХа ИмПро театър. В този формат публиката се потапя за изключително кратко време в различни забавни ситуации. В него участието на публиката е постоянно и задължително. Едно представление се състои от 7 или 8 игри. Така наречените игри са мини сцени, като всяка има различни правила. Преди да започне сцената се казват правилата на публиката като актьорите са длъжни да ги спазват и на базата на отговорите на публиката да създадът една сцена. Дължината на всяка игра е около 5-6 мин. За всяко представление се избират различни игри от огромната енциклопедия за импро игри.

=========================================

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.

ИмПро :
В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.

Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.
В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите.

Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.)
Импро театъра иска преди всичко кураж и въображение.

Всяко ИмПро е уникално.
=========================================

Loading Map....