Миш-Маш: Импровизатор на годината

Миш-Маш: Импровизатор на годината

Миш-Маш: Импровизатор на годината


РЦСИ „Топлоцентрала“
Sofia

Декември е и „Миш – Маш“ отново гостува за последно тази година „Топлоцентрала“ в своя звезден Коледен вариант – Импровизатор на Годината! В него, един от актьорите ще получи титлата „Импровизатор на Годината“

‼️„Импровизатор на Годината“ е формат в който специализирани актьори и професионални аматьори, от различни импро групи, ще се съберат на една сцена и ще преминават през различни импро кръгове на Ада, като след всеки кръг ще отпадат един или повече участника, докато остане само един. Той ще бъде коронясан с титлата – „Импровизатор на Годината“ и ще спечели голямата награда: почистващ комплект: Метла + бонус: Лопатка от неръждаема стомана + 10 год. гаранция на продукта!

ВАЖНО! Кой да отпадне, решаваш ти, зрителю! Нека най-добрият да спечели!

Всичко се импровизира с участието на публиката и актьорите, които нямат никаква идея какво ще играят! Дори водещият на събитието, Тони Карабашев има идеята, че няма нииикаква идея!

Програма на събитието:

19:00-20:45ч. „Миш-Маш“ – гала-събитието на вечерта! Специална селекция от актьори избрани по системата – грозен, красив, талантлив, ще импровизират за вас!

Средствата събрани от събитието ще бъдат дарени на благотворителна кауза!

❗️Участват актьори от групите (евентОалнУ):

„Гении от Защитен Вид“
„ТреТо – ПеТо“
„Импроверти“
„ХаХаФония“
„Клонираните“
„Както ви Харесва“
„НеГлиЖе“и др.

Със специалното участие на няколко от незалязващите звезди на „ХаХаХа ИмПро Театър“ (евентOалнУ)

Вие избирате, актьорите играят! Импровизация в най-чиста форма!

Ела и се забавлявай!

Участват: мнооого хора!

Вход: СВОБОДЕН (изход, на шапка)

10.12.23
⏰ 19:00ч
//Топлоцентрала – Зала 2

=========================================
ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.
ИмПро :
В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.
Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.
В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите.
Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.)
Импро театъра иска преди всичко кураж и въображение.
Всяко ИмПро е уникално.

Loading Map....