ОнтарбоаН

ОнтарбоаН

ОнтарбоаН


РЦСИ „Топлоцентрала“
Sofia

Най-новият импровизационен формат от ХаХаХа ИмПро театър – ОнтарбоаН

Кога: 23.01.2024
⏰ От колко: 19:00
Къде: РЦСИ „Топлоцентрала“, зала 2

Импровизиран криминален трилър разказан в една седмица и изигран на обратно. Спектакълът ще разкрие дните от седмицата в обратен ред.
ОнтарбоаН е импровизационно представление, което представя една история, но отзад напред. Първо бива изигран финалният ден – петък, а след него проследяваме действието в четвъртък, сряда, вторник и за финал стигаме до началото на историята в понеделник. Как е? Звучи ли ви сложно? Смятате ли, че актьорите на ХаХаХа ще успеят да се справят с тази задача? Защото Ивайло Рогозинов е убеден, че поне могат да опитат. Според Живко Джуранов опитът е почти обречен на провал, за това елате и вижте как се преборват с най-голямото си импровизационно предизвикателство до сега!
Успех или провал и в двата случая ще бъде интересно преживяване за публиката и до някъде за актьорите! В духа на импровизационния театър публиката ще бъде съ-създател на спектакъла. Мястото, събитието, героите и техните характерности могат да бъдат взимани от зрителите в залата в зависимост от моментното настроение на режисьора Ивайло Рогозинов!
За подобаващата атмосфера на трилъра ще се погрижат майсторите на импровизираната музика, музикалните факири в импровизационния театър, джаз бардовете на ХаХаХа – Димитър Горчаков и Андрей Велков!

Участват: Ивайло Рогозинов, Тони Карабашев, Живко Джуранов, Васил Бовянски, Николай Николаев
Музика на живо: Димитър Горчаков и Андрей Велков
Визия: Аделина Бонева
Координатор: Илияна Хубенова

www.hahahaimpro.com
====================
Дългият формат представя на сцената една история по време на цялото шоу. Персонажите, мястото, целта на героите и всички детайли се взимат от публиката. Предизвикателството пред актьорите в дългата е форма е именно развитието на персонажа, неговата история и градация/деградация. От друга страна форматът предоставя възможност на актьорите да дълбаят в човешките взаимоотношения, стремежи и характерности с помощта на зрителите.
====================
ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.
ИмПро:
В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли.
Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.
Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо.
Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.
В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите.
Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.)
Импро театъра иска преди всичко кураж и въображение.
Всяко ИмПро е уникално.
====================

Loading Map....