Отгоре**ХаХаХа на 14

Отгоре**ХаХаХа на 14

Отгоре**ХаХаХа на 14


РЦСИ „Топлоцентрала“
Sofia

На 9-ти декември ХаХаХа Импро отбелязва 14 години от първото си шоу, по този случай сме подготвили уникално представление за първи път на голямата сцена на Топлоцентрала. Ще включва две сцени, две камери, 26 прожектора, над 5 актьора, 1 един режисьор, 1 музикант, 1 торта, 2 кг. пушени сливи, 2 пуканки, 14 гр. емоционален багаж и др.

Най-опитните импро актьори в България под ръководството на Рогозин Ивайлов. Едно шоу в стила на ХаХаХа, в което актьорите ще играят прави и легнали възможни са контузии, възможно е някой от тях да не може да стане повече. Станете свидетели на невижданото до сега шоу (шоуто може да съдържа шамари/не се очаква да има високо съдържание на шамари).

Участват: Ивайло Рогозинов, Тони Карабашев, Васил Бовянски, Живко Джуранов, Николай Николаев, Константин Лунгов
Мулти инструменталист: Андрей Велков

Кога: 09.12.
От колко: 19:30
Къде: Зала 1 на Топлоцентрала
Билети: 25 лв. предварителни, в деня 30 лв.
====================
Дългият формат представя на сцената една история по време на цялото шоу. Персонажите, мястото, целта на героите и всички детайли се взимат от публиката. Предизвикателството пред актьорите в дългата е форма е именно развитието на персонажа, неговата история и градация/деградация. А в конкретния случай историята ще се развива в две отделни реалности и две различни гледни точки (отпред и отгоре).
====================
ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.
ИмПро:
В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли.
Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.
Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо.
Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.

Loading Map....