Пет миниатюри за импровизационен театър

Пет миниатюри за импровизационен театър

Пет миниатюри за импровизационен театър


ИмПро Палас, Раковски 44
София

„Пет миниатюри за импровизационен театър“ – след години в очакване, неповторимият моноспектакъл на Тони Карабашев е вече тук! След дълги тестови турнета в Малави (Африка), Неапол (Италия) и Берлин (Германия),…той е тук!

🌟 Едно шоу, от пет миниатюри в различни стилове от солови импровизации.
🌟 Един актьор, хиляди герои на сцената, много фиктивни светове, създадени за да се чуят техните съдби! Да се запознаеш, зрителю, с мечтите, страховете, възходите и паденият им!
🌟 Всичко ще е вдъхновено от теб и твоите предложения, зрителю!

🎼 Неповторимият моноспектакъл ще бъде с участието на Димитър Горчаков (пиано) и Андрей Велков (перкусии) и техните музикални импровизации.

Кога: 17.06. (петък)
От колко: 20:00 часа
Къде: ХаХаХа ИмПро Палас (ул. „Г. С. Раковски“ 44)
Билети: 20 лева (местата са ограничени)

„Пет миниатюри за импровизационен театър“ се реализира с финансовата подкрепа на НФ „Култура“ и подкрепата на ХаХаХа ИмПро театър.

===================
Тони Карабашев е част от ХаХаХа ИмПро Театър – първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.

ИмПро:
В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.
Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.
В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите.
Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.)
Импро театъра иска преди всичко кураж и въображение.
Всяко ИмПро е уникално.

Loading Map....