Прабългари в Космоса S01E01

Прабългари в Космоса S01E01

Прабългари в Космоса S01E01


streamer.bg
онлайн на streamer.bg

Прабългарите са се озовали в открития Космос, а по петите им са представители на Империята. Каква е целта на всеки един герой? Кои са тайните агенти и за какво се борят? Изобщо борят ли се за нещо? Защо са в космоса и какво ще стане накрая? Битката няма да бъде само една и всичко ще се случи в космоса. Бог Тангра ще бъде неотменно с тях, за да предаде на всеки един напътствията от по-висшия разум – този на зрителя…
В последните години станахме свидетели на не един неочакван/неприятен финал на любим сериал. В “Прабългари в космоса” всяка развръзка може да поеме различна линия, подадена от зрителите и изиграна на живо от актьорите. В духа на импровизационния театър зрителят ще бъде този, който насочва героите и сюжета. Хората пред екрана ще влязат в ролята на съ-режисьори. Актьорите ще се превъплатят в различни персонажи, а подробностите и ситуациите, в които ще бъдат поставяни ще бъдат взети също от зрителите.
“Прабългари в Космоса” е импровизационен сериал в 6 епизода, излъчван на живо, с професионалната подкрепа на STREAMER.BG. Всяка сряда, в продължение на 6 седмици.
Участват:
В главните роли – Васил Бовянски, Тони Карабашев, Леонид Йовчев, Константин Лунгов, Живко Джуранов, Александър Митрев.
Също : Пламен Петков, Кирил Недков, Явор Гаджев, Боян Петров, Йордан Върбанов, Кристиян Топов, Кристина Митева и др.
Музика на живо – Димитър Горчаков и Андрей Велков
Илюстратор – Джорджия Роуз
Бог Тангра (режисьор) – Ивайло Рогозинов
DOP – Немо
Сценограф – Стефан Домузов
Костюми – Катрин Димитрова
Грим – Иво Живков
Излъчването на “Прабългари в Космоса” в реално време се осъществява със съдействието на STREAMER.BG. Първата българска лайв стрийминг компания, зародила се като смел проект всеки да бъде част от случващото се, независимо къде се намира. За 12 години компанията има над 1 300 излъчвания на живо от всякакъв тип и все пак настоящият проект – ИмПро сериал е пилотен за компанията.
Кетъринг: Edgy Veggy
“Прабългари в Космоса” се реализира с подкрепата на Национален Фонд Култура.
Loading Map....