Прабългари в Космоса S01E02

Прабългари в Космоса S01E02

Прабългари в Космоса S01E02


streamer.bg
онлайн на streamer.bg

Прабългарите са в открития Космос на кораба “Бъбрек”, а по петите им са представители на Империята. Ханът (Баща) има дъщеря – Хана, която всички познават като война – Татко. Хана решава, че е крайно време да се разкрие….но някой я убива. Тялото й е намерено от Колабра и Кирка, прабългарите разбират за смъртта на наследника и обвиняват Империята….някъде в цялата олелия от бъдещето се телепортира Маготин…Баща го убива преди да успее да се представи напълно, освен това трупът на Татко изчезва….
Историята за „Прабългари в Космоса“ продължава на 10-ти февруари, отново на живо от 19:30 часа.
В последните години станахме свидетели на не един неочакван/неприятен финал на любим сериал. В “Прабългари в космоса” всяка развръзка може да поеме различна линия, подадена от зрителите и изиграна на живо от актьорите. В духа на импровизационния театър зрителят ще бъде този, който насочва героите и сюжета. Хората пред екрана ще влязат в ролята на съ-режисьори. Актьорите ще се превъплатят в различни персонажи, а подробностите и ситуациите, в които ще бъдат поставяни ще бъдат взети също от зрителите.
“Прабългари в Космоса” е импровизационен сериал в 6 епизода, излъчван на живо, с професионалната подкрепа на STREAMER.BG. Всяка сряда, в продължение на 6 седмици.
Участват:
В главните роли – Васил Бовянски, Тони Карабашев, Леонид Йовчев, Константин Лунгов, Живко Джуранов, Александър Митрев.
Също : Пламен Петков, Кирил Недков, Явор Гаджев, Боян Петров, Йордан Върбанов, Кристиян Топов, Кристина Митева и др.
Музика на живо – Димитър Горчаков и Андрей Велков
Илюстратор – Джорджия Роуз
Бог Тангра (режисьор) – Ивайло Рогозинов
DOP – Немо
Сценограф – Стефан Домузов
Костюми – Катрин Димитрова
Грим – Иво Живков
Излъчването на “Прабългари в Космоса” в реално време се осъществява със съдействието на STREAMER.BG. Първата българска лайв стрийминг компания, зародила се като смел проект всеки да бъде част от случващото се, независимо къде се намира. За 12 години компанията има над 1 300 излъчвания на живо от всякакъв тип и все пак настоящият проект – ИмПро сериал е пилотен за компанията.
“Прабългари в Космоса” се реализира с подкрепата на Национален Фонд Култура.
Loading Map....