Прабългари в Космоса S01E05

Прабългари в Космоса S01E05

Прабългари в Космоса S01E05


streamer.bg
онлайн на streamer.bg

Константин О`Пол и Карнобатко решават да се телепортират на кораба „Бъбрек“, за да избягат от бомбата заложена от Стан`Бул. Решават да се възползват от възможността и да намерят ОРЕНДАТА.
На кораба на прабългарите хан Баща признава пред Колабра, че въпреки завръщането на Татко, все още не усеща ОРЕНДАТА. Колабра усеща приближаващата опасност.
Константин О`Пол се представя за нов страж на прабългарския кораб и обвинява Колабра в предателство.
Прабългарите решават да отидат на имперския кораб.
****
В последните години станахме свидетели на не един неочакван/неприятен финал на любим сериал. В “Прабългари в космоса” всяка развръзка може да поеме различна линия, подадена от зрителите и изиграна на живо от актьорите. В духа на импровизационния театър зрителят ще бъде този, който насочва героите и сюжета. Хората пред екрана ще влязат в ролята на съ-режисьори. Актьорите ще се превъплатят в различни персонажи, а подробностите и ситуациите, в които ще бъдат поставяни ще бъдат взети също от зрителите.
“Прабългари в Космоса” е импровизационен сериал в 6 епизода, излъчван на живо, с професионалната подкрепа на STREAMER.BG. Всяка сряда, в продължение на 6 седмици.
Участват:
В главните роли – Васил Бовянски, Тони Карабашев, Леонид Йовчев, Константин Лунгов, Живко Джуранов, Александър Митрев.
Също : Пламен Петков, Кирил Недков, Явор Гаджев, Боян Петров, Йордан Върбанов, Кристиян Топов, Кристина Митева и др.
Музика на живо – Димитър Горчаков и Андрей Велков
Илюстратор – Джорджия Роуз
Бог Тангра (режисьор) – Ивайло Рогозинов
DOP – Немо
Сценограф – Стефан Домузов
Костюми – Катрин Димитрова
Грим – Иво Живков
Излъчването на “Прабългари в Космоса” в реално време се осъществява със съдействието на STREAMER.BG. Първата българска лайв стрийминг компания, зародила се като смел проект всеки да бъде част от случващото се, независимо къде се намира. За 12 години компанията има над 1 300 излъчвания на живо от всякакъв тип и все пак настоящият проект – ИмПро сериал е пилотен за компанията.
“Прабългари в Космоса” се реализира с подкрепата на Национален Фонд Култура.
Loading Map....