Тук или там

Тук или там

Тук или там


ИмПро Палас, Раковски 44
София

Тук или Там I 13 АСТ Фестивал за свободен театър – ХаХаХа ИмПро Палас

Тук …или там в 13-тото издание на АСТ фестивал за свободен театър. Ела да видим къде ще те отведе твоят избор.
Едно шоу в две зали, в които ще се случат напълно различни импровизации – ти избираш в коя да влезнеш! Във втората част на шоуто, един от зрителите във всяка зала ще избере един от героите който ще продължи и ще стане нашият главен герой. Ще видим неговите желания, страхове и мечти. Актьорът който го е изиграл остава в същата зала, а останалите импровизатори си разменят местата в двете зали по време на цялото шоу! Какво ще се случи? Ела и виж!

Режисьор:
Ти, зрителю!

Елате и изберете кой ще бъде главния герой и какво ще му се случи!

Билети: 25 лева

АСТ Фестивал за свободен театър 2023 се осъществява с финансовата подкрепа на Министерството на културата на Република България. Събитието се реализира с подкрепата на Столична община и е част от Календара на културните събития на Общината. Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура” по „ПРОГРАМА МОБИЛНОСТ” и Гьоте-институт София, в партньорство с Фондация „Човек с шапка“.

=========================================
ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.
ИмПро :
В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли.
Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.
Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо.
Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.
В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите.
Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.)
Импро театъра иска преди всичко кураж и въображение.
Всяко ИмПро е уникално.

=========================================

Асоциация за свободен театър (АСТ) е сдружение на свободно практикуващи професионалисти, работещи в сферата на изпълнителските изкуства. Тя включва български неправителствени организации, творчески колективи, индивидуални артисти и други професионалисти в полето на сценичните изкуства. Асоциацията е учредена през 2009 г. от български режисьори, артисти, теоретици и автори.
https://www.actfest.org

Loading Map....