Ужас от ХаХаХа ИмПро

Ужас от ХаХаХа ИмПро

Ужас от ХаХаХа ИмПро


Кино Влайкова
София

Филмът си е поставил за цел да се превърне в истинско бедствие. В този ужасно уникален сценично-филмов формат публиката ще има възможността не само да създаде персонажите и обстоятелствата, но и да контролира сюжета. Ще може да изпробва предела на въображението и куража на актьорите. Те вероятно ще се съпротивляват, но при всички случаи публиката ще се окаже по-силна! Или поне ще е повече…
А ако даден персонаж не се хареса на публиката, тя може… просто да го “убие”. Ще има тази възможност. Гарантирано е, че всяка смърт ще бъде уникална и неповторима. Сигурно е, че всички ще се опитват да се спасят. Ще оцелеят само трима…

Форматът e един от многото в импровизационния театър. Всичко се измисля на момента с активното участие на публиката. Няма предварителен сценарий и реквизит. Същевременно това не означава, че няма правила. Изпълнителите следват строги правила, но импровизират в рамките на зададените от публиката теми. Така, каквото и да се случи, то се случва само веднъж, само за публиката в този момент и само заради нея. Буквално.

Актьорите изпълняват много и различни роли. Oпитват се да разказват истории, а не да правят смешки. В импро театъра няма „аз“. Има „ние“. Целта не е да блесне изпълняващият главната роля, защото има само поддържащи. Истинското предизвикателство е всички на сцената да успеят да създадат история. Така всеки играе за другите. Най-важният принцип е „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. Трябва да подкрепиш историята, а не да я отречеш. И съвсем не звучи Ужасно, дори напротив.

Режисьорът Живко Джуранов е ужасна част от ХаХаХа ИмПро театър. Играе в Държавния куклен театър в Пловдив. Водещ е на предаването на БНТ – “Бърколино”.

“УЖАС” е един ужасен филм, на един ужасен режисьор, с участието на много ужасни артисти и с продкрепата на един ужасЕн продуцент. Неговата премиера се очаква да ужаси зрителите.

Билети: 10/15 лв
Предварителна продажба – 10 лв
(в мрежата на ticketlogic.bg)
Онлайн: https://hahahaimpro.ticketlogic.bg/ujas-ot-hahaha-impro-theatre/28126?affiliate=85CycA (ePay, Visa & Mastercard)
на тел. 0887 333 112 (куриер и наложен платеж)
Каса: https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi
На 1.02 – 15 лв/10лв за учащи

=========================================

Loading Map....

Вашият коментар