Живко Джуранов и Ивайло Рогозинов
<< >>

Ивайло Рогозинов

 

„Не съм мързелив, просто обичам да си почивам повече“

Другите за него:
- Обичам да ме стиска по дупето
- Ивайло – царят на прасенцата
- Цецка
- Не може да яде сам. Това води до безсънни нощи, много мъдри мисли и нови прически.
- С възрастта става все по-атрактивен!
- Прическата на Ивайло спечели „Международен фестивал на прическата 2012”.
- Почини си малко.
- За какво да репетира, той неговото си го знае.
- Да ходим на лъскавко да пием безалкохолни шейкове в големи чаши с чадърчета?

Открива импро театъра през 2009 година. Или импро театъра открива него. Това генерално променя начина му на живот. Както и начина на живот на импро театъра в България.

Започва да си мие зъбите редовно. Освен когато пътува. Чисти и пере, поне веднъж в седмицата, или на всеки две седмици, или на три в краен случай. Тръгва на плуване. После спира.

Става по-социален. Не много, но повече от преди. Продължава да няма успех с Жените, но това вече не го притеснява. По-скоро притеснява някои Жени.

Открива Пътя. След това го павира и прави малки фонтанчета около него. Както и градинка. Среща се с най-големите галфони на планетата. И остава с тях. Докога, не е ясно. Най-вероятно още една – две години. Максимум.

Обича да пътува, досега е бил в Сърбия, Великобритания и Люксембург. Много би искал да отиде в Нова Зеландия (приоритет номер едно), Кипър, Норвегия, Италия, Германия (Берлин), Испания, Франция, Нигер, Канада, Япония, Австралия (може да се комбинира с Нова Зеландия), Русия, Румъния, Украйна, Мадагаскар, Сърбия, Великобритания, Люксембург.

Ако имате възможност, можете да го поканите или да му съдействате да отиде на някое от тези места. Или на някое друго, понеже може да е изпуснал някое.

Обича да играе. На всякакви неща. Най-често играе ролята на Ивайло Рогозинов.

Най-много обича да пие мляко. Както и млечен шейк, бананов шейк, шоколадов шейк, всякакъв шейк, без от горски плодове, него само в краен случай.

Любима енергийна напитка – вода.

Много обича да танцува. Един от родените таланти в пластическото изкуство в ХаХаХа.