ХаХаХа ИмПро – 4D Филм

ХаХаХа ИмПро - 4D Филм

ХаХаХа ИмПро – 4D Филм


УДТ на НАТФИЗ
София

На 19.05.2014 г. от 20.00 часа на голямата сцена на УДТ на НАТФИЗ ще се състои втората уникална предпремиера на първия пълнометражен български 4D филм.

ХаХаХа Импро театър ще създадат на сцената 4D филм с помоща на публиката. Всичко ще стане на място, без предварителен сценарий и ще мoже да бъде видяно само веднъж. Зрителите на специалната и уникална предпримиера ще станат свидетели и преки участници в създаването на 4D филм, като евентуално ще могат да участват в изготвянето на сценария, подбора на героите и техните роли.

Всеки в залата ще може да се наслади на най-новата подобрена технология – “Все едно си там! 2.6.1”. Технологията вече е носител на множество международни импро награди, и за първи път беше представена на зрителите на ХаХаХа ИмПро#101, на 7 януари 2013 г.

Създадена през 2009 г. със стотици представления на всевъзможни локации, ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Следвайки принципите на импро театъра, в който няма сценарий и предварително зададени роли, актьорите ще изиграят цял филм – от раждането на идеята до интервюта с изпълнителите на главните роли, режисьора и продуцента. Не се използват реквизит и костюми. Каквото и да се случи на сцената, то ще се случи само веднъж, само за зрителите и с активното участие на зрителите. Буквално. Всяко ИмПро е уникално и не може да бъде повторено. И тъкмо затова е толкова предизвикателно. В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите. Най-важният принцип е „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената и правиш всичко по силите си да помогнеш на партньорите си да изиграят по най-добрия начин своята роля.

В най-новия български 4D филм участие ще вземат евентуално:

Ивайло Рогозинов, Тони Карабашев, Петър Мелтев, Живко Джуранов, Васил Бовянски, Константин Лунгов, Владислав Виолинов, Александър Митрев и Драгомир Симеонов.

Продуцент на 4D Филмът е г-н Д. Хофман. Без неговата помощ, тази предпремиера нямаше да може да се осъществи.

Целият екип от българската страна, му е много признателен за подкрепата.

Билети:
На касата на НАТФИЗ и в мрежата на www.ticketplus.bg
Цени: 15/12/10/8/6 лв до 18.05.
На 19.05. на касата на НАТФИЗ след 15:30 -15/10 лв.

Loading Map....

Вашият коментар