ХаХаХа ИмПро – 4D Филм

ХаХаХа ИмПро - 4D Филм

ХаХаХа ИмПро – 4D Филм


УДТ на НАТФИЗ
София

Най-новият български 4D филм на голяма сцена
На 1.04.2013 г. ХаХаХа Импро театър за първи път ще изиграe най-новия си дълъг формат “4D филм” на специална предпримиера в София.

На 01.04.2013 г. от 20.00 часа на голямата сцена на УДТ на НАТФИЗ ще се състои единствената предпремиера на първия пълнометражен български 4D филм. ХаХаХа Импро театър ще създадат на сцената 4D филм с помоща на публиката. Всичко ще стане на място, без предварителен сценарий и ще мoже да бъде видяно само веднъж. Зрителите на специалната и единствена предпримиера ще станат свидетели и преки участници в създаването на 4D филм, като евентуално ще могат да участват в изготвянето на сценария, подбора на героите и техните роли. Всеки в залата ще може да се наслади на най-новата модерна технология – “Все едно си там!”. Технологията вече е носител на множество международни импро награди, и за първи път беше представена на зрителите на ХаХаХа Импро#101, на 7 януари 2013 г.
Създадена през 2009 г. с стотици представления на всевъзможни локации, ХаХаХа е първата и единствена професионална трупа за импровизационен театър в България. Следвайки принципите на импро театъра, в който няма сценарий и предварително зададени роли, актьорите ще изиграят цял филм – от раждането на идеята до интервюта с изпълнителите на главните роли, режисьора и продуцента. Не се използват реквизит и костюми. Каквото и да се случи на сцената, то ще се случи само веднъж, само за зрителите и с активното участие на зрителите. Буквално. Всяко ИмПро е уникално и не може да бъде повторено. И тъкмо затова е толкова предизвикателно. В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите. Най-важният принцип е „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената и правиш всичко по силите си да помогнеш на партньорите си да изиграят по най-добрия начин своята роля.

В най-новия български 4D филм участие ще вземат евентуално:
Ивайло Рогозинов, Тони Карабашев, Петър Мелтев, Живко Джуранов, Васил Бовянски, Константин Лунгов, Владислав Виолинов, Александър Митрев и Драгомир Симеонов.

Продуцент на 4D Филмът е г-н Д. Хофман. Без неговата помощ, тази предпремиера нямаше да може да се осъществи. Целият екип от българската страна, му е много признателен за подкрепата.

Билети:

Онлайн до 26.03 включително:
www.ticketplus.bg

на касата на НАТФИЗ
и
в мрежата на www.ticketplus.bg.
15/12/10/8/6 лв до 31.03 включително

На 1.04. само на касата на НАТФИЗ след 15:30 -15/10 лв.

Loading Map....

Вашият коментар