ХаХаХа на Пейка

Това лято очаквайте „ХаХаХа на Пейка“ или по-точно ХаХаХа на открито с изненадващо шоу. „ХаХаХа на Пейка“ е летен проект на трупата, чиято цел е да представи серия от изненадващи представления на открито в градска (може би не всеки път) среда!

За да разберете къде ще бъде следващото представление следете социалните ни мрежи (Facebook и Instagram). Часът и мястото ще бъдат обявявани във възможно най-последния момент.

     „ХаХаХа на Пейка“ се реализира с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“.

=========================================
ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.
ИмПро :
В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.
Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.
В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите.
Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и…“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.)
Импро театъра иска преди всичко кураж и въображение.
Всяко ИмПро е уникално.